2012. augusztus 21., kedd

Szavazz a Seamplex-re!

Kedves olvasóim!

Amikor elnyertem a 2010-es év legjobb Java fejlesztője díjat, elhatároztam hogy a munkám során felhalmozódott szakmai tapasztalatokat összegyűjtöm és egy saját blog formájában megosztom mindenkivel, így 2011 januárjában útjára indítottam a Seamplex-et! 

A cikkek rendszerint az aktuális feladataimhoz és a projektjeimhez kötődnek, így az elmúlt másfél évben blogoltam néhány hasznos jáva közeli eszközről, tesztelésről és a versenyeimről is. Ez idő alatt több mint 30 cikk született meg, amelyekből a statisztikák alapján a legnépszerűbb bejegyzések a Selenium-os és a banki stabilizációs projekt-el kapcsolatos írásaim voltak.

Persze a blogolás velejárója, hogy a cikkek elkészítésére időt kell fordítani, ugyanis egy-egy cikk megírása sokszor több órát is igénybe vehet. Mivel a bejegyzések elkészítése a szabadidőmben történik, a folytatáshoz mindig ösztönzően hatnak a kommentek és a Ti észrevételeitek. Most azonban adódott  egy lehetőség amivel megtudnátok támogatni a blogomat!

Beneveztem a Seamplex-et a GoldenBlog versenyre, az IT blogok kategóriába! A szavazás augusztus 20-án reggel indul és szeptember 6-án éjfélig tart, szavazni pedig a Facebook-belépéssel lehet. Szóval ha tetszik a blogom és hasznosnak találtad az eddigi írásaimat, szavazz rám mindenféleképpen a versenyen!

Hajrá és köszönök minden szavazatot! 

Balázs.